Новини компанії
Чергова порція корисного від столичного дієтолога Анастасії Каліги
ДетальнішеБатон, приготовлений опарним способом, має кращі пористість м'якушки, структуру пор, тому що в тісті інтенсивніше відбуваються процеси набухання часточок борошна.
ДетальнішеНайпоширеніша причина появи цвілі є неправильне зберігання хлібобулочних виробів. Якщо на хлібові з’являється цвіль, це свідчить про його виключно натуральний склад!
ДетальнішеРозпочинаємо серію освітніх статей в сфері харчування спільно зі столичним дієтологом Анастасію Калігою.
ДетальнішеВ чому секрет наших тостових хлібів?
ДетальнішеХочете побачити, як ми печемо наш «Цільнозерновий пшеничний» і дізнатися деякі секрети?
ДетальнішеПрацівникам інфекційного відділення міської лікарні подякували за професіоналізм і самовідданість
ДетальнішеПро наші паски, родзинки, великий міксер і ще багато чого цікавого і смачного.
Детальніше
