Новини компанії

Чергова порція корисного від столичного дієтолога Анастасії Каліги

Детальніше

Батон, приготовлений опарним способом, має кращі пористість м'якушки, структуру пор, тому що в тісті інтенсивніше відбуваються процеси набухання часточок борошна.

Детальніше

Найпоширеніша причина появи цвілі є неправильне зберігання хлібобулочних виробів. Якщо на хлібові з’являється цвіль, це свідчить про його виключно натуральний склад!

Детальніше

​Розпочинаємо серію освітніх статей в сфері харчування спільно зі столичним дієтологом Анастасію Калігою.

Детальніше

В чому секрет наших тостових хлібів?

Детальніше

Хочете побачити, як ми печемо наш «Цільнозерновий пшеничний» і дізнатися деякі секрети?

Детальніше

Працівникам інфекційного відділення міської лікарні подякували за професіоналізм і самовідданість

Детальніше

Про наші паски, родзинки, великий міксер і ще багато чого цікавого і смачного.

Детальніше
Людина в світ добро нести повинна, як зерна носить людям колосок.