Новини компанії

Він допомагає знизити рівень холестерину

Детальніше

(з хлібопекарської точки зору)

Детальніше

Спекти правильний хліб «Бородинський» – процес трудомісткий, який до того ж вимагає багато часу.

Детальніше

Чергова порція корисного від столичного дієтолога Анастасії Каліги

Детальніше

Батон, приготовлений опарним способом, має кращі пористість м'якушки, структуру пор, тому що в тісті інтенсивніше відбуваються процеси набухання часточок борошна.

Детальніше

Найпоширеніша причина появи цвілі є неправильне зберігання хлібобулочних виробів. Якщо на хлібові з’являється цвіль, це свідчить про його виключно натуральний склад!

Детальніше

​Розпочинаємо серію освітніх статей в сфері харчування спільно зі столичним дієтологом Анастасію Калігою.

Детальніше

В чому секрет наших тостових хлібів?

Детальніше
Людина в світ добро нести повинна, як зерна носить людям колосок.