Сирний крем-суп з куркою та гріночками
Зима – чудовий час для запашних, гарячих супів. Ми підготували для вас легкий рецепт смачного курячого крем-супу. Така страва буде відмінною альтернативою звичайному супу. Приготуйте хрусткі гріночки до супу, адже в такій комбінації він смакуватиме ще краще.
Інгредієнти
Для супу
- Картопля 3 шт.
- Куряче філе 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Плавлений сирок 300 г
- Твердий сир 100 г
- Часник 2 зубчики
- Сіль, перець за смаком
- Петрушка (зелень) за смаком
Для грінок
Хліб «Заварний» або «Литовський», «Австрійський», «Німецький», «Естонський» від ТМ «Рум’янець» 6 скибочок
Спосіб приготування супу
1. Куряче філе нарізаємо кубиками, заливаємо водою. Доводимо до кипіння і на маленькому вогні лишаємо варитись.
2. Поки наварюється бульйон готуємо засмажку. На олії (у нас соняшникова) пасеруємо натерту моркву та кубики цибулі. Додаємо сіль та спеції за смаком.
3. Картоплю очищуємо, нарізаємо кубиками. Разом із засмажкою відправляємо в курячий бульйон. Варимо до готовності картоплі.
4. Твердий і плавлений сир натираємо на тертці, коли картопля у супі готова, відправляємо натертий сир у кастрюлю, додаємо зелень за смаком. Помішуючи варимо до розтоплення сиру.
5. У готовий суп додаємо давлений часник. Перетираємо до однорідності весь суп блендером.
Готуємо грінки
Хліб нарізаємо кубиками довільного розміру. Підсушуємо на пательні без олії. Подаємо суп разом з теплими грінками.
Смачного!