Хліб «Покровський» – ідеальне доповнення пісного меню

16.03.2023
Хліб «Покровський» – ідеальне доповнення пісного меню

У період посту, коли з раціону необхідно виключити продукти тваринного походження, хліб допомагає забезпечити організм енергією на довго. Завдяки вмісту складних вуглеводів, вітамінів, мікро- та макроелементів, хліб – надзвичайно доречний продукт у пісному меню. Окрім того, завдяки надзвичайно широкому асортименту хлібів, навіть просто експериментуючи зі смаками, легко зробити пісне меню різноманітнішим. Наприклад, в асортименті ТМ «Рум’янець» легко знайти пісний хліб на будь-який смак, наприклад, «100% житній», «Цільнозерновий», «Сім злаків», «Соняшний з насінням соняшника», продукти з колекції «Хліби світу», тощо.

Проте, під час посту доведеться відмовитись від більшості улюблених здобних і булочних виробів, адже часто у своєму складі вони містять вершкове масло, сухе молоко, або ж інші не пісні інгредієнти. Саме додавання таких складників може зробити смак хліба ніжнішим, а м’якуш пухнастим і м’якеньким. Для поціновувачів «ніжних» хлібів у нашому асортименті є унікальний пісний високорецептурний хліб покровський «Покровський».

Особливості рецептури

Головна особливість «Покровського» – надзвичайна ніжність хлібного м’якуша. Пухкої, повітряної текстури вдається досягнути завдяки високоякісному борошну та додаванню справжньої живої пшеничної закваски. Окрім того, закваска розкриває корисні та смакові властивості інгредієнтів і сприяє довшій свіжості хліба.

Ще однією особливістю «Покровського» є додавання гірчичної олії до складу. Гірчична олія не лише дуже корисна, а й є відмінним інгредієнтом для приготування випічки. Вона приємно підсилює смак, допомагає зробити хліб пишним і, разом із закваскою, впливає на термін придатності. Саме тому, за умови правильного зберігання, цей хлібчик не втрачає свої смакові властивості аж протягом 7 днів. Окрім того, гірчична олія допомагає створити унікальну дуже тоненьку золоту скоринку хліба, а м’якуш робить ніжно-жовтим, як промінчики весняного сонця.


З чим поєднати у пісному меню?

Завдяки ніжному смаку, «Покровський» чудово пасуватиме до будь-яких основних страв, а також, може бути цікавою основою для солодких перекусів. Завдяки пористій структурі м’якуша, з «Покровського» хліба легко зробити смачні гріночки, якими можна доповнити овочеві супи або рагу.

Ми ж хочемо поділитися з вами рецептом смачного овочевого салату, який неймовірно смакує з «Покровським» від ТМ «Рум’янець». Інгредієнти: рукола, червоний болгарськи перець, оливки або маслини, оливкова олія та спеції за смаком. Такий легкий весняний салат чудово доповнить ваше меню, а хліб «Покровський» стане справжньою родзинкою пісного раціону.