2021 – яким він був для «Рум’янця»

11.01.2022
2021 – яким він був для «Рум’янця»

Понад 30 мільйонів одиниць продукції – таким щедрим видався 2021 рік на хлібозаводі «Рум’янець»! Вся наша команда доклала максимальних зусиль, аби на ваших столах щодня був улюблений хліб, батон чи завиванець.

З’явилися в нас і цікаві новинки, зокрема унікальна колекція«Хліби світу», яка включає хліби «Фінський», «Австрійський», «Німецький», «Естонський» та «Литовський». Хрустка родина гріссіні поповнилася новинками – цільнозерновими та гріссіні з кунжутом. А ще ж з’явилися круасани, донати…

Приємно, що нашу працю цінують не лише споживачі, але й колеги. Так, у 2021 наша продукція отримала шість золотих медалей на виставці IFFIP. Ще більше нагород – 13 – ми здобули на виставці Bakery Ukraine.

Торік ми вперше стали учасниками найбільшої в країні виставки продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine, на якій зустріли чимало однодумців та знайшли нових партнерів.

І, звісно, не можемо не згадати про те, що «Рум’янець» – переможець премії «Вибір країни 2021»! Стати лауреатом такої престижної премії – це не лише предмет великої гордості для нас, але й колосальна відповідальність.

А ще торік ми відкрили новий напрям роботи – тепер на хлібозаводі «Рум’янець» виготовляються ще й заморожені напівфабрикати.

Словом, 2021-ий був плідним та успішним для нас. І це стало можливим завдяки вам, дорогі наші покупці! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію, і вже працюємо над тим, щоб новий рік був ще кращим за всіма показниками.