ТМ «Рум’янець» – переможець премії «Вибір країни 2021»!

«Вибір країни» — це премія, якою нагороджуються кращі компанії, які працюють в Україні. Цього року до лауреатів приєдналися і ми – ТзОВ «Хлібодар», яке випускає продукцію під ТМ «Рум’янець».

Ми отримали головну нагороду!

Як визначається переможець? Компанія «Вибір країни» ретельно вивчає та аналізує 49 відкритих джерел інформації про великі й не дуже українські компанії. Для цього розроблена спеціальна методика URSA-50, яка за допомогою математичної формули аналізує та сегментує компанії. Такий підхід гарантує чесніть та прозорість вибору, допомагає споживачам орієнтуватися у товарах і послугах.

На фото: директор ТзОВ «Хлібодар» Микола Загривий та комерційна директорка Олеся Ткачук

«Вибір країни» – це вірний орієнтир високої якості, що базується на детальних маркетингових дослідження та серйозному всебічному аналізі. Цю відзначку отримують найкращі товари та послуги в Україні вже протягом 6 років. Українці довіряють відзнаці «Вибір країни» і коли при покупці бачать на упакуванні відповідний значок, знають, що перед ними – продукт виключної якості.

Щороку премія «Вибір країни» вручається у 150 номінаціях. Стати лауреатом такої престижної премії – це не лише предмет великої гордості для нас, але й колосальна відповідальність. Ми обіцяємо не зупинятися у своєму розвитку й надалі підтримувати репутацію лідера галузі.