«Рум’янець» – на Міжнародній виставці WorldFood Ukraine 2021

05.11.2021
«Рум’янець» – на Міжнародній виставці WorldFood Ukraine 2021

У Києві на початку листопада пройшла 24-а Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine. Сотні великих і не дуже компаній розмістили свої стенди у Міжнародному виставковому центрі. Це виробники та імпортери не лише з України, але й з Литви, Польщі, Туреччини, Франції, Італії, Бельгії, Казахстану, Йорданії, Латвії, Індії.

Хлібопекарську галузь представляли 15 компаній. Переважно це українські виробники, однак були й іноземні – зокрема з Індії та Йорданії.

Наші торгові представниці Тетяна Балабанова й Віта Заіка і PR-менеджерка Ольга Кравчук

Цього року вперше там були й ми — ТМ «Рум’янець»

Ми представили свою продукцію, в тому числі й новинки 2021 року: гріссіні чотирьох видів, колекцію «Хліби світу», яка охоплює п'ять різних на смак хлібів, батон на черені (ми печемо його на кам'яному поді), а також смачні круасани з різноманітними начинками. Щодня наш стенд з дегустацією відвідували сотні людей, які смакували наші новинки, ділилися враженнями й залишали позитивні відгуки. Ми своєю чергою розповідали про наше виробництво й особливості нашої продукції.


Наш комерційний директор Олеся Ткачук

Надзвичайно приємно було чути слова подяки від людей, які давно знають нашу торгову марку й постійно купують продукцію «Рум’янця» – їх було насправді багато, ще й з різних куточків України!

Зустріли ми й чимало наших однодумців, знайшли нових партнерів, в тому числі й закордонних. І все це у дуже стислі терміни, адже виставка тривала всього три дні, з 2 по 4 листопада.

Крім незабутніх емоцій, нових ідей та знайомств, ми отримали ще й відзнаку за яскраву презентацію нашої продукції. Це надихає, дає наснагу невпинно розвиватися і… починати готуватися до наступної виставки!