Виробництво

Хлібозавод «Рум’янець» є одним із флагманів хлібопекарської галузі в Україні. Ми пишаємося тим, що з самого початку принесли до України найвищі європейські стандарти виробництва.

Із моменту відкриття хлібозаводу наші споживачі смакують хлібобулочними виробами найвищої якості, адже одним із головних принципів «Рум’янець» є використання лише сировини найкращої якості.

Контроль за показниками якості продукції здійснює окремий підрозділ фахівців: виробничо-вимірювальна лабораторія – належним чином атестована Рівненським регіональним центром стандартизації, метрології та сертифікації на технічну компетентність з правом проведення вимірювань.

Сировина та матеріали для виготовлення хліба та хлібобулочних виробів, приймаються лише з супровідними документами, які надійно підтверджують їх якість.

Автоматична система – окремо забезпечує стабільну температуру у виробничих приміщеннях, що створює комфортні умови для роботи. Тому наші працівники завжди в доброму гуморі, що є дуже важливо. Стежить автоматика і за температурою борошна та тіста.

Печемо ми наші хліби традиційними способами: на опарі, квасах, заквасці та на заварці.

Велику увагу приділяємо виготовленню заварних сортів хліба: вони більш ароматні, довше зберігають свіжість та не кришаться. Заварки у нас готуються на заварочних агрегатах із автоматичною техпрограмою власного виробництва.

Автоматичні системи HB-Technic (Австрія) та Werner & Pfleiderer (Німеччина) контролюють дозування борошна та інших інгредієнтів. Усі рецептури запрограмовані у комп’ютер, що унеможливлює будь-які помилки при замісі тіста.

Важливе значення має тривалість замісу – для кожного виду хліба вона своя. За дотримання параметрів відповідають тістомісильники Diosna (Німеччина), які забезпечують ідеальний заміс тіста.

Далі у справу вступає вакуумний подільник Benier (Нідерланди), який працює надзвичайно м’яко та ніжно, не порушуючи структури тіста. Його делікатності могла б позаздрити кожна господиня!

А печеться наша продукція у подових та ротаційних печах Miwe (Німеччина). Випікання завершується швидким охолодженням хлібних виробів у спеціальній камері.

Завдяки цьому зупиняються біохімічні процеси в м'якушці, а значить, хліб довше не черствіє і зберігає свіжість.

Додамо, що всі процеси відбуваються в умовах ідеальної чистоти. Тому хлібобулочні вироби ТМ «Рум’янець» – це завжди гарантія надзвичайної якості.

Дякуємо, що Ви – з нами.

Бо ми працюємо – для Вас!