Хліб «Заварний» нарізаний скибками

22.05.2023
Хліб «Заварний» нарізаний скибками

Презентуємо новинку у лінійці основних хлібів ТМ «Рум’янець» – хліб «Заварний» нарізаний скибками. Донедавна хліб «Заварний» реалізовувався лиш у непорізаному вигляді, що по-особливому підкреслює крафтовий характер кожного буханця. Відтепер цей смачний житньо-пшеничний хліб можна придбати і в нарізаному варіанті.

Головна особливість «Заварного» від ТМ «Рум’янець» – його крафтова рецептура. Виготовлений із суміші житнього обдирного борошна та пшеничного борошна вищого сорту на живій житній заквасці та житній заварці.

Завдяки заварці, житнє борошно та солод у поєднанні розкривають свій глибокий благородний смак, а пшеничне борошно надає цьому хлібу особливої ніжності. Також, закваска та заварка природньо продовжують свіжість хліба на довше.

«Заварний» від «Рум’янця» чудово смакує з м’ясом та овочами, приготованими на відкритому вогнищі. Окрім того, цей хліб стане смачною основою для канапок, адже добре поєднується з будь-якими продуктами. Саме тому, «Заварний» у нарізаному варіанті – чудове рішення для пікніка чи перекусу на літній риболовлі. У зручній вазі 600 або 300 грамів – для великих компаній, сімейних пікніків чи смачних перекусів наодинці з природою.