Відзначаємо День Конституції разом зі своїм містом

27.06.2022
Відзначаємо День Конституції разом зі своїм містом
Відзначаємо День Конституції разом зі своїм містом

#підтримай рівненське – з таким закликом цьогоріч Рівне відзначає День Конституції. З 28 червня до 1 липня на боковій алеї за кінопалацом «Україна» триватиме ярмарок місцевих виробників #підтримай рівненське. Ми також доєдналися до події, тож запрошуємо відзначити одне з головних державних свят разом.

Ярмарок триватиме чотири дні – з вівторка по п’ятницю з 10:00 до 18:00. Рівняни та гості міста у форматі open spot зможуть познайомитись з підприємцями та ремісниками міста, дізнатись більше про виробників і придбати продукцію made in Rivne.

«До ярмарки долучаться близько 20 учасників. Це представники легкої промисловості, харчовики, пасічники і не лише. Окремою локацією працюватиме фуд-корт, де можна буде відразу і спробувати на смак рівненські товари», – зазначається на Facebook-сторінці Департаменту економічного розвитку Рівненської міської ради

Відбуватиметься ярмарок під пильним наглядом муніципальної варти. Тож запрошуємо Вас посмакувати справжнім рівненським хлібом і здобою, підтримати своїх і разом відзначити свято – надзвичайно важливе для кожного з нас!