«Заварний» - хліб, що смакує кожному!

17.11.2018
«Заварний» - хліб, що смакує кожному!

Тісто для "Заварного" хліба готується в три етапи: заварка, закваска і замішування тіста. При приготуванні борошно, змішане з солодом, заливають окропом, а вже потім вимішують тісто, включаючи дріжджі та сіль. Завдяки оригінальній рецептурі приготування "Заварний" хліб має кисло-солодкий смак та просто тане у роті.

Термін придатності хліба: 7 діб. Вага: 600 г.

Хліб "Заварний" має багато корисних властивостей:

  • наявність великої кількості клітковини;
  • макро та мікро елементи на які багате борошно: кальцій, магній, фосфор, залізо, цинк, селен, вітаміни групи В.
  • здатність забезпечувати організм енергією за рахунок складних вуглеводів, що входять до складу.
  • заварний хліб низькокалорійний, легко засвоюється, покращує роботу травної системи *.

А ще цей хліб чудово поєднується з різними начинками та може бути основою для Ваших святкових страв. Пропонуємо переглянути відеоролик та переконатися у цьому. https://youtu.be/700TKeaJVAA

Шукайте хліб "Заварний" на полицях магазинів Рівного та області, а згодом і в інших областях України.

«Заварний» - хліб, що смакує кожному!

* Вказаний інформаційний матеріал є рекламою.