«Заварний» - хліб, що смакує кожному!
Тісто для "Заварного" хліба готується в три етапи: заварка, закваска і замішування тіста. При приготуванні борошно, змішане з солодом, заливають окропом, а вже потім вимішують тісто, включаючи дріжджі та сіль. Завдяки оригінальній рецептурі приготування "Заварний" хліб має кисло-солодкий смак та просто тане у роті.
Термін придатності хліба: 7 діб. Вага: 600 г.
Хліб "Заварний" має багато корисних властивостей:
- наявність великої кількості клітковини;
- макро та мікро елементи на які багате борошно: кальцій, магній, фосфор, залізо, цинк, селен, вітаміни групи В.
- здатність забезпечувати організм енергією за рахунок складних вуглеводів, що входять до складу.
- заварний хліб низькокалорійний, легко засвоюється, покращує роботу травної системи *.
А ще цей хліб чудово поєднується з різними начинками та може бути основою для Ваших святкових страв. Пропонуємо переглянути відеоролик та переконатися у цьому. https://youtu.be/700TKeaJVAA
Шукайте хліб "Заварний" на полицях магазинів Рівного та області, а згодом і в інших областях України.
«Заварний» - хліб, що смакує кожному!
* Вказаний інформаційний матеріал є рекламою.