Технологи і тістороби "Рум’янця" #нашіЛюди_нашаСила

17.05.2022
Технологи і тістороби "Рум’янця" #нашіЛюди_нашаСила
Технологи і тістороби "Рум’янця" #нашіЛюди_нашаСила

На наших сторінках у Facebook та Instagram ми продовжуємо онлайн-проєкт #нашіЛюди_нашаСила. Вже впродовж трьох неділь ми знайомимо вас із професіями та обличчями ТМ «Рум'янець». У публікаціях попереднього тижня ми розповіли про людей, з яких починається хліб «Рум'янця» – про наших технологів і тісторобів.

«Технологи – гуру хлібної справи. Завжди перебувають у творчому пошуку, мають гарний смак, тонко відчувають нотки інгредієнтів, створюючи цілі колекції хлібів», – з публікації у наших мережах від 10 травня

Технологи, справді, одні з найкреативніших людей нашої команди. 80% рецептів продукції ТМ «Рум’янець» є оригінальними, адже їх придумали або ж вдосконалили наші технологи. Обираючи «Рум’янець», будьте певні, ви точно куштуватимете щось особливе.

Ідеальний рецепт перетвориться в дуже смачний хліб лиш за умови, якщо якісно спрацює виробництво. Тут в роботу вступають наші тістороби. Саме ці фахівці розпочинають виготовлення хліба. Вони замішують тісто й відповідають за те, щоб продукція на 100% відповідала розробленій рецептурі.

«Звичайно ж, на сучасному підприємстві багато автоматизованих процесів. Не потрібно запам’ятовувати десятки рецептів, або ж вимішувати тісто власноруч. Але ж ми на «Рум’янці» робимо справжній живий хліб на заквасці. Кожна господиня знає, що таке тісто не вдасться без любові та постійної уваги. Наші тістороби ідеально дають цьому раду», з публікації у наших мережах від 13 травня

Далі тісто потрапляє до рук наших формувальниць (машиністів тістообробних машин), а згодом, до хлопців-пекарів. Про кожну з цих професій ми вже розповідали раніше, тож якщо ви ще не встигли познайомитись з хлібною командою «Рум'янця», тримайте лінки на наші сторінки у Facebook та Instagram.