Сиркова паста до канапок з грибами

Гриби надзвичайно смачний продукт, яким можна доповнити та увиразнити велику кількість страв. Надзвичайне задоволення приносять кулінарні шедеври, які ми готуємо з власними трофеями тихого полювання.

Ми вирішили не затримуватись на рецептах традиційної грибної юшки чи тушкованих/смажених грибів. Пропонуємо приготувати канапки з грибами та сирковою пастою.

Отож, тримайте рецепт сиркової пасти. Let`s start готувати!

Інгредієнти

  • 250 г. сиру
  • 100 г. сметани
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 1 невеликий пучечок свіжого окропу, або ж інша зелень чи прянощі за смаком

Спосіб приготування

У сир відразу додаємо зубчик часнику і перетираємо все до пастоподібної маси. У мелений сир додаємо сметану та дрібно нарізаний окріп (та/або інші спеції та прянощі за смаком), перемішуємо. Далі додаємо оливкову олію та трішки солі і добре перемішуємо до однорідності. Паста до канапок готова! Лишається лиш намастити нею улюблений хлібчик ( у нас «Альпійський») і доповнити канапку улюбленими смаженими грибами.

Така сиркова основа підкреслить будь-які гриби. Проте, ОБОВ’ЯЗКОВО, дотримуйтесь умов приготування грибів, якщо до канапок оберете лісові трофеї, а не печериці з магазину.