Прискіпливий британець поскаржився на нерівно нарізаний хліб

Зрозуміло, що покупець завжди правий. Але часом вимоги прискіпливих клієнтів бувають просто абсурдними. Нещодавно британець Девід Вокер засмутився через те, що куплений ним хліб був нерівно нарізаний. Засмутився настільки, що вирішив поскаржитися на цей неприємний, на його думку, факт в компанію-виробника.

Ось текст його скарги: «Ну, дійсно! Подивіться на цю фотографію! Просто подивіться! Ці два шматочки хліба я вийняв з однієї упаковки, яку купив у вас. Сказати, що я вкрай ображений, означає не сказати нічого. Як, на вашу думку, справжній джентльмен може зробити хороший сендвіч з цих двох нарізаних настільки нерівно і в гротескній манері шматків хліба? Втім, я людина сімейна, і подібні завдання я залишаю своїй дружині Гейл Карр-Вокер. Вона прийшла до мене з обуренням: «О Боже, Девід! Подивися на цей хліб! Він з одного боку товстий, з іншого - тонкий, Девід! Як я можу зробити сендвіч з такого хліба ?!». Мені вдалося її заспокоїти, але для цього довелося відвернути її дійсно чимось світлим і радісним. Але я це так не залишу! Я не якийсь там власник кафе! Ні. Ми зараз говоримо про мій обід! Я заслуговую і вимагаю набагато кращого! Я сподіваюся, ви усвідомлюєте своє фіаско і зробите з цього правильні висновки, інакше мені доведеться робити покупки в іншому магазині з більш якісними товарами. Ну, ви знаєте, наприклад, в тому магазинчику з фермерської продукцією. Я сподіваюся незабаром почути результати вашого розслідування у цій справі ».

Природно, що в компанії не могли не відреагувати на такий гнівний лист і відповіли на нього так: «Ми сподіваємося, що скандали і обурення у вашому будинку вщухли і тепер там знову мир і спокій. Такий «ненадійний» шматок хліба, звичайно ж, зовсім не підійде для вашого сендвіча. Не могли б ви скинути нам вашу адресу особистим повідомленням? Ми дещо для вас приготували ».

Зрештою, компанія-виробник надіслала з кур’єром кілька буханок хліба в подарунок невгамовному Девіду Вокеру в надії, що він таки зробить свій ідеальний бутерброд з ідеально нарізаним хлібом.