Презентуємо великодній асортимент ТМ «Рум’янець»

29.03.2023
Презентуємо великодній асортимент ТМ «Рум’янець»

Вже зовсім скоро на нашому виробництві розпочнеться один із найприємніших та найсмачніших періодів – випічка великодньої здоби. Поки тривають останні приготування, хочемо піділитися з Вами актуальним асортиментом пасхальної продукції.

У цій статті розповімо про бестселлери та новинки нашого великоднього асортименту, познайомимо зі смаками наших пасок та розкриємо секрети їх неймовірної ніжності та духмяності.

Лінійка великодньої здоби від ТМ «Рум’янець»

Цьогоріч асортимент нашої великодньої випічки налічує дев’ять пасок та розписані вручну какао-імбирні пряники. У пасхальній лінійці ми поєднали класичні улюблені смаки святкової випічки та популярні новинки (сирне тісто, шоколадні краплі, екзотичні мікси з ананасом та апельсином, тощо). Окрім смаків, ми ретельно пропрацювали й пакування кожної паски. Частина великодньої продукції упакована у стильні коробки в кольорах, які вдало підкреслюють особливий «характер» кожної паски.

Завдяки різноманітним варіантам смаків і грамажу виробів, легко обрати ідеальну паску для свого святкового кошика.

1. Паска «Княжа»

Паска, яку сміливо можна назвати нашим великоднім бестселлером. Виготовлена на опарі, з додаванням ароматної обліпихової олії, щедро наповнена родзинками та цукатами. Маківку нашої «Княжої» ми прикрасили цукатами та мигдалем. Завдяки ошатному пакуванню та зручному грамажу (800 г) – ця паска стане чудовим подарунком і прикрасою великого святкового столу.

2. Паска «Європейська» NEW

Наша вишукана новинка – паска «Європейська». Пухнасте тісто з ніжними нотками апельсину та шматочками ананасових цукатів. Доповнює смакову композицію оксамитова чорна шоколадна глазур й оздоба з подрібнених горіхів і шоколадних цукерок.

3. «Паска з сиром та шоколадом»

«Паска з сиром та шоколадом» виготовлена на опарі, з додаванням справжнього кисломолочного сиру. Ця паска має особливу рецептуру, завдяки якій м’якуш має легкий сирний смак. Особливого характеру цій здобі надають шоколадні краплі, які ми додаємо безпосередньо у тісто. Маленькі шматочки шоколаду тануть при запіканні, створюючи особливу смакову композицію у поєднанні з сирним тістом.

4. «Паска з сиром та журавлиною»

Ще одна інтерпретація неймовірного сирного тіста у поєднанні з яскравим смаком журавлини. Приємна кислинка надає повітряно-пухкому м’якушу особливої свіжості. «Паска з сиром та журавлиною» неодмінно смакуватиме прихильникам «легкої» випічки.

5. Паска «Малятко»

Варіант великодньої здоби для найменших ласунів. Завдяки додаванню сухого молока, пишний м’якуш має приємний вершковий смак. У кожному шматочку паски багато добірних родзинок та апельсинових цукатів. Оздоблена у стилі казкової лісової галявини з кумедними звірятками, у зручному пакуванні. Паска «Малятко» – відмінний подарунок для малечі.


6. Здоба «Паска»

Ця паска виготовлена за найкращими українськими традиціями великодньої випічки. Завдяки використанню опари, тісто виходить надзвичайно пишним та ніжним. Сухе молоко у складі цієї паски не лише підкреслює смак, а й створює неймовірний вершковий аромат здобної випічки. Доповнює смакову композицію поєднання родзинок та апельсинових цукатів. Здоба «Паска» має аж 4 варіанти грамажу (500 г, 400 г, 200 г, 80 г), аби кожен зміг обрати свій ідеальний розмір.

7. Пасхальний пряник

Наш особливий великодній смаколик. Класичне поєднання: какао, мед та мелений імбир в ідеально збалансованій пропорції. Розписане вручну імбирне печиво у найпопулярнішій великодній тематиці. Завдяки ошатному пакуванню, імбирний пряник стане чудовим подарунком для друзів, колег або партнерів.

Особливості рецептури великодньої здоби від ТМ «Рум’янець»

В українській традиції запашні домашні паски – золотий стандарт великодньої здоби. Наші технологи створили рецептури, які у масштабах великого виробництва дозволяють спекти довершені паски зі справжнім домашнім смаком. Серед головних секретів наших рецептур:

Опара. Замішані на опарі паски, мають пишний і ніжний м’якуш. Окрім того, завдяки опарі природньо розкривається смак усіх інгредієнтів, а після випічки великодня здоба має особливий духмяний аромат.

Якісні інгредієнти. Ключову роль відіграють базові інгредієнти пасок: борошно вищого сорту та лише свіжі курячі яйця (які інші виробники часто замінюють на яєчний порошок). Для того, щоб створити ніжний вершковий смак та аромат, у рецептурі певних пасок ми використовуємо якісне сухе молоко (паска «Малятко», здоба «Паска», тощо).

Сирні паски («Паска з сиром та журавлиною» і «Паска з сиром та шоколадом») ми виготовляємо з додаванням крупнозернистого сиру 9%. Для того, щоб тісто у цих пасках вийшло легким та пухнастим, збиваємо сир великим професійним міксером.

Інгредієнти для виготовлення нашої продукції ми замовляємо у перевірених роками виробників. Уся сировина має відповідні стандарти якості, що суворо контролюється нашими технологами.

Довершеність у кожній деталі. Смачні додатки до наших пасок: сухофрукти, цукати, родзинки, шоколадні краплі, горіхи ми завжди попередньо тестуємо, адже кожен інгредієнт повинен відмінно смакувати. Родзинки та інші сухофрукти перебираємо вручну, тож у паску потрапляють лише добірні шматочки сушених ягід і фруктів. Оздоба на пишних шапках великодньої випічки – це також ручна робота наших вправних майстринь здоби.

Де придбати великодню продукцію ТМ «Рум’янець»?

Придбати паски ТМ «Рум’янець» можна у 10 областях (Рівненській, Київській, Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Тернопільській, Волинській, Івано-Франківській та Львівській). На полицях магазинів вони почнуть з’являтися від 6 квітня. Нашу великодню випічку ви зможете знайти у мережах: АТБ, Сільпо, Novus, METRO, Епіцентр, Ашан, Сім 23, Близенько, VARUS, Траш!, Арсен, Фреш, Квартал, Тайстра, TOR-BA, Велмарт, Велика Кишеня.