#нашіЛюди_нашаСила: неймовірний колектив «Рум’янця»

25.05.2022
#нашіЛюди_нашаСила: неймовірний колектив «Рум’янця»
#нашіЛюди_нашаСила: неймовірний колектив «Рум’янця»

Впродовж місяця на своїх сторінках у Facebook та Instagram ми розповідали про обличчя і професії ТМ «Рум’янець». В рамках проєкту #нашіЛюди_нашаСила ми познайомили вас з нашими технологами, тістомісами, формувальниками, пекарями, водіями. Публікації останнього тижня були присвячені кондитерам і працівникам офісу «Рум’янця».

Кондитери, певно, одна із «найсмачніших» професій нашого виробництва. Ми називаємо їх феями солоденького. Наші кондитери знають як зробити неймовірні завиванці, щоб вдалось смачнюче тісто і багато-багато начинки. Круасани, пончики, донати, кекси, рулетики, равлики з маком – уся солодка здоба «Рум’янця» – справа рук цих майстринь.

Дуже символічно, що саме в День вишиванки була розміщена фінальна публікація проєкту. Споконвіку вишиванка і хліб супроводжують українців на кожному життєвому етапі.

«Саме сьогодні, в День вишиванки, хочемо познайомити вас зі ще однією частинкою колективу «Рум’янця». Наш офіс. На жаль, не всі потрапили на світлину, але кожен викладається на повну! Потужна сила людей, які щодня виконують безліч завдань, щоб з хлібчиком «Рум’янця» у вас був смачний кожен день!» – з публікації у наших мережах від 19 травня

Ознайомитись з усіма публікаціями онлайн-проєкту можна на наших сторінках у Facebook та Instagram, або ж знайти їх за хештегом #нашіЛюди_нашаСила.

«Колектив «Рум'янця» – це цікаві, талановиті, яскраві люди і це багато професій, з якими ми будемо продовжувати знайомити. #нашіЛюди_нашаСила – лиш перший етап масштабного проєкту, який ми розпочали», ділиться планами авторка ідеї, керівник відділу маркетингу Лариса Богуцька.

Підписуйтесь на наші профілі у соціальних мережах, аби познайомитись ближче з командою, яка створює ваш улюблений хлібчик і здобу.