Паска «Європейська» – вишукана новинка від ТМ «Рум’янець»

06.04.2023
Паска «Європейська» – вишукана новинка від ТМ «Рум’янець»

Цьогоріч у лінійці нашої великодньої продукції з’явилась вишукана новинка – паска «Європейська». Пухке тісто з легкими нотками апельсину і ванілі та екзотичні ананасові цукати – нове прочитання смаку великодньої паски від наших технологів. Про всі особливості та секрети нашої новинки розповідаємо далі.

Власна рецептура

Паска «Європейська» – це оригінальна інтерпретація смаку традиційної паски з яскравими фруктовими акцентами ананас + апельсин. Довершує вишукану смакову композицію оксамитова чорна шоколадна глазур.

Тісто для «Європейської» ми виготовляємо на опарі. Таким чином м’якуш виходить дуже пористим та ніжним, а кожен інгредієнт природньо розкриває усі свої смаки. Традиційно для приготування паски беремо лише найякісніші інгредієнти, які купуємо у перевірених роками виробників.

У кожному шматочку цієї паски багато цукатів та родзинок, які ми на «Рум’янці» перебираємо вручну.

Стильна оздоба

Аби підкреслити вишуканий смак цієї паски ми розробили особливий візуал. Маківку паски прикрасили оксамитовою глазур’ю з чорного шоколаду. Також, для оздоби використали подрібнений арахіс та цукерки з чорного і молочного шоколаду.

Вишуканий «характер» цієї паски підкреслює й особливе пакування – коробка стильного, лаконічного синього кольору. Паска «Європейська» чудово пасуватиме до найстильніших великодніх кошиків, а також стане відмінним подарунком.