Незвичайні тостери (частина 2)

Ми вже якось писали про найбільш незвичайні тостери у світі, але, звісно, охопити все розмаїття цих побутових приладів за один раз неможливо. Тому сьогодні – продовження теми про незвичайні тостери.

1. Інженери-автомобілісти обожнюють використовувати турбіни в дизайні машин, мотоциклів та велосипедів, а тепер ще й в дизайні кухонних гаджетів. Тостер у вигляді турбіни обов’язково сподобається тим, кого приводить у захват ревіння мотору. І так приємно буде усвідомлювати, що підсмажений тост на сніданок народився в соплі надзвукового винищувача.

2. Сучасна людина не уявляє свого життя без різноманітних мобільних пристроїв. Toasty Charger - це зарядний прилад для літій-іонних акумуляторів у вигляді тостера. Втім, дизайнери кажуть, що незабаром варто очікувати на появу приладу «2 в 1», який буде живити не тільки батареї, але й свого власника, готуючи для нього грінки, поки заряджаються акумулятори.

3. Любителям азартних ігор припаде до душі тостер, який під час приготування грінки випалює на ній малюнок однієї зі сторін грального кубика, причому щоразу інший.

4. Message Toaster – тостер, за допомогою якого можна писати повідомлення своїм домашнім. Для цього на верхній панелі достатньо написати текст, а тостер перенесе його на хліб.