Ідеальний літній тандем: салат з полуницями та авокадо і "Кукурудзяний" хліб від Рум'янця
Полуниця – улюблена ягідка початку літа. Вона чудово смакує не лише у складі десертів, а й сезонних салатів. Сьогодні хочемо поділитись з вами варіантом обіду зі смаком літа! Салат з полуницями та авокадо та «Кукурудзяний» хліб від ТМ «Рум’янець». Смачний та корисний тандем.
Кілька слів про те, чому варто додати кукурудзяний хлібчик у свій раціон. Ми на Рум'янці виготовляємо "Кукурудзяний" хліб із додаванням справжньої каші з пшона та кукурудзяної крупи, завареної на сухому молоці. Саме тому, цей хлібчик має ніжний кукурудзяно-вершковий смак. Пшенична закваска допомагає зробити м'якуш пористим і м'якеньким та зберегти свіжість на довше. Окрім того, хлібчик з таким складом має багатий вітамінно-мінеральний склад та нижчу калорійність.
Смачний "Кукурудзяний" хлібчик ми для вас спечемо:) Тож переходимо одразу до салату.
Інгредієнти
Авокадо – 1 шт.
Полуниця – 8-10 шт.
Салат мікс – 100 гр.
Олія – 2 ст.л.
Мед – 1 ч.л.
Лимонний сік – 1 ч.л.
Яблучний оцет – 1 ч.л.
Мак– 1 ч.л.
Спосіб приготування
1. Олію, мед, лимонний сік та оцет змішуємо у невеликій мисці – наша легка літня заправка.
2. Очищуємо авокадо від шкірки та видаляємо кісточку. Нарізаємо шматочками або слайсами.
3. Полуничку добре миємо та нарізаємо шматочками.
4. Листя салату викладаємо на тарілку, додаємо авокадо та полуничку, поливаємо заправкою.
5. Прикрашаємо салат маком або горіхами/зернятками соняшника (за смаком).
Салат готовий! Доповніть його кількома шматочками свіженького «Кукурудзяного» хліба аби отримати максимум енергії та користі від смачного літнього обіду!
З ТМ "Рум'янець" смачний кожен день!