Гріссіні-тюльпани з томатів із ніжною сирковою начинкою

Цієї весни пора тюльпанів наступає дещо із запізненням. В очікувані полум’яних весняних квітів пропонуємо посмакувати тематичною легкою закускою зі свіженьких томатів, ніжного сиру та хрумких паличок гріссіні.

Інгредієнти

  • 1 уп. «Гріссіні з томатами» від ТМ «Рум’янець»
  • 7 шт. томатів чері
  • 300 г. кисломолочного сиру
  • 50 г. сметани
  • 1 пучечок кропу
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування

1. Помідори чері добре миємо. Обережно зрізаємо вершечок помідора і чайною ложкою виймаємо м’якоть так, щоб цілими лишились стінки помідора.

2. Краї вершечка помідора вирізаємо зиг-загами, щоб створити вигляд листочків тюльпану.

3. З іншої сторони помідора вирізаємо круглий отвір, який відповідає діаметру палички гріссіні.

4. Сир та сметану перебиваємо блендером або виделкою до однорідної маси. Кріп дрібно нарізаємо та додаємо в сиркову масу. Також додаємо сіль. Якщо полюбляєте гострі закуски, у сиркову масу можна додати два чавлені зубчики часнику. Все ретельно перемішуємо.

5. Наші тюльпани з помідорів наповнюємо сирковою масою та обережно насаджуємо на палички гріссіні.

6. Радимо сервірувати та подавати закуску у високій посудині (стакан, глечик або ж банка).

Готуйте та смакуйте разом з ТМ «Рум’янець»!