Гріссіні-тюльпани з томатів із ніжною сирковою начинкою
Цієї весни пора тюльпанів наступає дещо із запізненням. В очікувані полум’яних весняних квітів пропонуємо посмакувати тематичною легкою закускою зі свіженьких томатів, ніжного сиру та хрумких паличок гріссіні.
Інгредієнти
- 1 уп. «Гріссіні з томатами» від ТМ «Рум’янець»
- 7 шт. томатів чері
- 300 г. кисломолочного сиру
- 50 г. сметани
- 1 пучечок кропу
- Сіль за смаком
Спосіб приготування
1. Помідори чері добре миємо. Обережно зрізаємо вершечок помідора і чайною ложкою виймаємо м’якоть так, щоб цілими лишились стінки помідора.
2. Краї вершечка помідора вирізаємо зиг-загами, щоб створити вигляд листочків тюльпану.
3. З іншої сторони помідора вирізаємо круглий отвір, який відповідає діаметру палички гріссіні.
4. Сир та сметану перебиваємо блендером або виделкою до однорідної маси. Кріп дрібно нарізаємо та додаємо в сиркову масу. Також додаємо сіль. Якщо полюбляєте гострі закуски, у сиркову масу можна додати два чавлені зубчики часнику. Все ретельно перемішуємо.
5. Наші тюльпани з помідорів наповнюємо сирковою масою та обережно насаджуємо на палички гріссіні.
6. Радимо сервірувати та подавати закуску у високій посудині (стакан, глечик або ж банка).
Готуйте та смакуйте разом з ТМ «Рум’янець»!