До кукурудзяного сезону «Кукурудзяний» хліб

04.08.2023
До кукурудзяного сезону «Кукурудзяний» хліб

Солодка молода кукурудза – один із улюблених продуктів літнього сезону. Про гарячу кукурудзу на морських узбережжях мережею завжди ширилося засилля мемів, а шефи ресторанів додавали у сезонне меню страви із золотої та солодкої королеви літнього споживчого кошика. Сьогодні ж доводиться лиш згадувати часи відпочинку на українських морських узбережжях. Попри це, сезон кукурудзи ніхто не скасовував. Молода кукурудза відмінно пасує до різноманітних літніх страв – традиційних і модерних. Ми ж пропонуємо спробувати наш варіант – «Кукурудзяний» хліб на каші, і маємо аж 5 причин, чому варто скуштувати цей унікальний продукт.

1. Особлива рецептура

Без перебільшення, наш «Кукурудзяний» хліб має справжній смак літа. Головний секрет в унікальній рецептурі, яку вдосконали наші технологи. Для приготування кукурудзяного хліба ми використовуємо не лише кукурудзяне борошно, а й справжню кукурудзяну кашу, яку заварюємо на сухому молоці. Саме тому, цей хліб має ніжний але виразний смак вершкової кукурудзи.

2. Якісний склад

Ми ретельно стежимо, аби хлібчик був виготовлений з максимально якісних інгредієнтів, саме тому працюємо лише з перевіреними постачальниками, які можуть надати необхідні якісні підтвердження ґатунку сировини. Окрім того, у наших рецептурах відсутні сторонні домішки (напр. поліпшувачі) у складі хліба. Лише якісні інгредієнти, які допомагають розкрити особливий смак продукту.

3. Використання хлібної закваски

Відомо, що хліби на заквасці корисніші, вони мають інтенсивніший хлібний смак та аромат, а також довше зберігають свіжість. Наш «Кукурудзяний» хліб ми виготовляємо на хлібній пшеничній заквасці, аби максимально розкрити усі корисні та смакові властивості цього продукту.

4. Користь кукурудзи

Кукурудзу вважають королевою літнього столу не лише за чудовий, солодкуватий, ніжний смак. Цей злак містить велику кількість білків, вітамінів (A, B1, B2, В4, B5, B6, B9, Е, H, PP), мінералів (зокрема, фосфор і кальцій у великій кількості), тощо. Також кукурудза має значну кількість антиоксидантів у складі. Саме тому, цей злак, або ж приготовані з нього страви обов’язково мають бути у збалансованому меню, за умови відсутності протипоказань.

5. Поле для кулінарних експериментів

Сам по собі, цей хліб має унікальний смак, тож навіть класична канапка зі звичними для вас інгредієнтами смакуватиме по-особливому. Понад те, цікава рецептура хліба надихає на кулінарні експерименти. Так, наприклад, завдяки ніжному вершковому смаку, «Кукурудзяний» хліб чудово пасуватиме до солодких канапок з сиром маскарпоне та улюбленими сезонними фруктами.

Створюйте власну палітру нових смаків з «Кукурудзяним» хлібом від ТМ «Рум’янець».