Батон «Молочний» - щодня у Вашому магазині.
Батон «Молочний» ТМ «Рум’янець» відомий усім, адже випікається на хлібозаводі вже понад 15 років.
Традиційно «Молочний» батон готується на опарі, завдяки чому йому властива більш пориста структура та надовго зберігається запах свіжоспеченого виробу. Сухе молоко, що входить до складу надає батону світло-кремового кольору, а суха молочна сироватка – особливого молочного присмаку.
Процес приготування батона непростий і триває близького 6-ти годин.
Протягом цього часу замішується суміш із борошна, води та дріжджів та бродить майже 4 години. Після цього додаються інші інгредієнти та тісто залишають в спокої ще на 1-ну годину. Близько 30-ти хвилин тісто ділять на окремі вироби та формують на листи. Варто зазначити, що нарізи на батоні, а їх за технологією приготування є 5, наші пекарі роблять вручну. Ще 1 годину сформовані вироби вистоюються та відправляються в піч.
Весь процес приготування «Молочного» батона потребує неабиякої уваги та контролю на кожному з етапів виробництва. Адже за добу на хлібозаводі випікається 12 000 батонів, і кожен з них повинен бути ідеальним.
Дякуємо, що обираєте Батон «Молочний»!