Зустрічайте – нові швидкозаморожені смаколики від ТМ «Рум’янець»

Швидкозаморозка є визначальним трендом хлібопекарської галузі і ТМ «Рум’янець» у цьому напрямку вже довший час має визнані позиції по Україні.

Однак, життя не стоїть на місці, тож ТМ «Рум’янець» розширяє свою лінійку швидкозаморожених продуктів і на прилавках більшості українських міст вже зараз пропонує:

  • Три види мафінів, які є новою для підприємства продукцією
  • Та вже популярні серед споживачів донати, але одразу з п’ятьма додатковими смаками

Десятки брендованих автомобілів щодня розвозять швидкозаморожені вироби ТМ «Рум’янець» до майже всіх обласних центрів України.

Нагадаємо, ТМ «Рум’янець» – промисловий виробник хлібобулочної продукції на заході України, з 20-тирічним досвідом роботи.

У виготовленні швидкозаморожених хлібобулочних виробів підприємство використовує для заморозки власне новітнє обладнання від компаній ...

На цей час у лінійці швидкозаморожених продуктів є цілий спектр різноманітних виробів: хліб, батони, багети, здобні та кондитерські вироби.

Які нові швидкозаморожені продукти пропонує ТМ «Рум’янець»?

Серед нових швидкозаморожених хлібобулочних продуктів з'явилися донати:

  • зі смаком ягідного йогурту,
  • з какао начинкою «Чоколіна»,
  • з какао начинкою зі смаком «Вишня»,
  • з начинкою зі смаком «Бабл-гам»,
  • а також з начинкою та смаком манго-маракуйї.

Зазначимо, що донати у промислових масштабах в Україні виготовляє тільки ТМ «Рум'янець».

Крім донатів компанія успішно запустила у виробництво й новий для себе продукт – мафіни.

Мафіни від ТМ «Рум’янець» доступні для споживачів із такими смаками:

  • «Чоко» з начинкою «Чоколіна»,
  • «CaraMilk» з начинкою «Абрикос»,
  • «CaraMilk» з начинкою «Солона карамель».

Чому швидкозаморожена хлібобулочна продукція ТМ «Рум'янець» це вигідно для ретейлерів та споживачів?

Підприємства, які працюють у цьому бізнесі, вже знають наскільки якісною та зручною «швидкозаморозка» від ТМ «Рум’янець»

По-перше, це можливість тривалого зберігання при низьких температурах (до 180 днів в залежності від конкретного продукту). Такі вироби не втрачають своїх поживних якостей, та навіть навпаки стать кращими на смак, досконало зберігаючи органолептичні параметри продукції.

При цьому, швидкозаморожені вироби можна транспортувати на значні відстані, що в свою чергу дає можливість презентувати та реалізовувати продукцію ТМ «Рум'янець» як у віддалених регіонах України, так і за кордоном.

Клієнтам компанії – як великим національним торговим мережам, так і роздрібним торгівцям – співпраця з ТМ «Рум’янець» завжди була вигідною, а з розвитком технологій швидкої та шокової заморозки, така співпраця виходить на абсолютно новий рівень, який гарантує максимальне задоволення споживачів, які цінують смачний хліб, справжні багети та неповторну випічку від ТМ «Рум’янець».

Наша «дрібноштучка», дійсно, є знаменитою на всю Україну.

Тож приєднуйтеся до кола друзів і партнерів, аби разом робити гарну справу для всієї України.