«Золота осінь 2022» у Рівному: улюблене спортивне свято ТМ «Рум’янець»

У Рівному осінь вже стала по-справжньому золотою. XIV відкритий турнір з художньої гімнастики з однойменною назвою «Золота осінь 2022» відбувся у місті 16-18 вересня. Організатор заходу – Рівненська обласна федерація художньої гімнастики. Традиційно нашій команді також запропонували доєднатись до підготовки заходу та допомогти смачними гостинцями від ТМ «Рум’янець».

«Метою даного турніру є розвиток спорту в області та популяризація художньої гімнастики серед населення міста, обмін досвіду роботи тренерів, підвищення рівня спортивної майстерності гімнасток та зміцнення дружніх зв’язків між командами різних міст України», – зазначає організаторка турніру, Голова Рівненської обласної федерації художньої гімнастики Марина Болба.

У турнірі взяли участь близько 400 учасників, тобто коло 30 команд з різних куточків України. Протягом трьох днів на спортивних змаганнях визначали найкращих спортсменок у різних вікових категоріях: від найменших гімнасток, яким іноді ще навіть немає 5 років, до найстарших, які нині вже є майстрами спорту.

«Турнір відбувається в Рівному щорічно, проте організація події подібного масштабу саме у 2022 – це сміливість в українській степені. Сьогодні як ніколи важливо, докладати максимум зусиль й створювати всі необхідні умови, щоб наші діти могли розвиватись та рухатись до нових досягнень. Організатори забезпечили не лише відповідні умови для проведення спортитвних змагань всеукраїнського рівня, а й подбали, про безпеку та комфорт учасників і гостей. Справжня рівненська гостинність, незалежно від обставин (посміхається - прим. авт.). Ми надзвичайно вдячні організаторам турніру за величезну роботу та можливість зробити і наш внесок у проведення «Золотої осені 2022», – ділиться враженнями менеджерка з комунікацій ТМ «Рум’янець» Наталія Стаднік.