Залишився хліб? Зваримо пиво!
Пивоварний завод Hackney в Лондоні знайшов спосіб перетворити залишки хліба в пиво після того, як дослідження показали, що британські сім'ї викидають близько 24 млн скибочок хліба на рік. Для створення кожної пляшки пива Toast Ale використовується один шматочок свіжого хліба з пекарень, гастрономів та інших виробників. Пиво готується шляхом додавання товченого хліба в сухарях перед варінням солодового ячменю, хмелю і дріжджів, щоб отримати відчутно ароматне пиво. Таким чином пивоварна компанія планує боротися з глобальною проблемою харчових відходів, з якою стикаються багато країн. Пиво Toast Ale коштує $ 1,45 за пляшку, а весь отриманий з пива прибуток піде в благодійну організацію, діяльність якої спрямована на скорочення харчових відходів.