Весняний авокадо-тост: рецепт від ТМ "Рум'янець"
Весняне сонце допомагає отримати заряд бадьорості щоранку. Проте, щоб бути активним та продуктивним протягом дня необхідно пам’ятати про корисний та поживний сніданок.
Серед базових інгредієнтів, які варто додати до свого весняного меню: свіжа зелень, овочі та фрукти, морська риба (багата на омега-3) та хліб, який слугуватиме джерелом вуглеводів для бадьорості та енергії. Усі ці корисні інгредієнти відмінно поєднуються у рецепті весняного авокадо-тосту, який ми для вас підготували.
Інгредієнти
- 2 шматочки тостового хліба («Тостовий класичний» або «Тостовий з висівками» від ТМ «Рум’янець»)
- 1 авокадо
- 1 лайм
- 100 г червоної риби (наприклад, лосось)
- Сіль, перець, спеції за смаком
Спосіб приготування
1. Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку та помістіть м'якоть в миску. Додайте сіль та перець за смаком, а також сік лайма. Все добре розмішайте до однорідної консистенції.
2. Шматочки хліба підсмажте в тостері, або підсушіть на сковорідці без олії.
3. Намастіть авокадо-пасту на шматочки тостового хліба.
4. Розмістіть шматочки риби на тості з авокадо. За бажанням, можна вичавити на рибу кілька крапель лаймового соку та прикрасити насінням кунжуту, соняшника, свіжим кропом або іншими спеціями за смаком.
Ваш авокадо-тост з червоною рибою готовий. Смачного ранку з ТМ «Рум’янець»!