Тости на грилі з арахісовим маслом і сезонними фруктами

Тости на грилі чудова варіація сніданку або ж ланчу. Окрім того, що страва швидка у приготванні, такий тост зручно брати з собою у ланч-бокс. Понад те, якщо смакували тостами саме у першій половині дня та доповнити хороший тостовий хліб легкою корисною начинкою, подібний перекус точно не завдасть шкоди стрункій фігурі.

Інгредієнти

  • 4 скибки тостового хліба («Тостовий класичний» або «Тостовий з висівками» від ТМ «Рум’янець»)
  • 20 г арахісового масла
  • 50 г сезонних фруктів або ягід (у нас вишня)

Спосіб приготування

Кожну скибочку тостового хліба змащуємо арахісовим маслом. На одну скибочку викладаємо сезонні фрукти або ягоди. Рекомендуємо не робити щільний шар фруктів/ягід, аби при грилюванні не відбувалось надмірне виділення соку під пресом. Накриваємо фрукти другою, змащеною арахісовою пастою, скибочкою тостового.

*Свіжі ягоди або ж фрукти за бажанням можна замінити улюбленим варенням чи конфітюром. Арахісове масло, також можна замінити вершковим, або ж шоколадною пастою.

Прожарюємо сандвіч у грилі до появи золотавої скоринки. Перекладаємо страву на тарілку і робимо розріз по діагоналі. Смакуємо!