ТМ «Румя’нець» долучається до програми «Національний кешбек»: Це те, що потрібне Україні!

Отже, почалося. З понеділка, 2-го вересня, в Україні стартувала програма «Національний кешбек».

До кінця 2024 року на експериментальну програму планують витратити 3 млрд грн, наступного року ще 6 млрд грн – частина цих коштів можуть стати вашими.

Зокрема, програму підтримала відома на всю Україну торгова марка «Рум’янець».Директор підприємства Микола Загривий – пояснює:

- Ми як один із найвідоміших виробників хлібобулочних виробів, якими смакує практично вся Україна, не могли стояти осторонь Нам близька сама ідея підтримки всього українського. Тим паче зараз, коли в Україні війна, це – розумно і правильно, щоби люди купували українське, щоб підтримували таким чином нашу економіку і відповідно всі інші потреби держави та нашого суспільства.

- Тепер, купуючи вироби від ТМ «Румянець» люди зможуть отримати 10% повернення коштів від держави, правильно?

- Саме так. Лише треба зареєструватися у цій програмі через додаток «Дія», але це не складно. Ми всі ведемо зараз роз’яснювальну роботу, я й сам зареєструвався, це займає буквально 5 хвилин. Існує покроковий гайд – як долучитися до цієї програми, ми його також поширюємо.

- Вся продукція ТМ «Рум’янець» відповідає критеріям і підпадає під дію цієї програми та гарантує кешбек?

- Вся продукція під нашим брендом це те, що вироблено в Україні – високоякісний національний продукт. Орієнтуйтеся на наші логотипи, на секції та лотки з нашою продукцією. Важливо, що програма ця стимулює ще роботу – без сірих схем. І це саме те – як здійснює свою діяльність ТМ «Рум’янець».

Тому ми дуже підтримуємо саму ідею цієї програми і закликаємо всіх – долучатися та отримувати вигоду. Зі свого боку теж будемо працювати напевно ще краще, аби ви щодня мали смачний якісний хліб і здобу, і батони, і випічку. Аби все це приносило вам незмінну користь, задоволення і поверталося тим самим кешбеком.

ВАЖЛИВО

Кешбеку підлягатиме весь асортимент продукції ТМ «Румянець» (незалежно від наявності чи відсутності спеціальних позначок на брендованих упаковках з нашим логотипом)