Світові традиції - до вашого столу!
«Фінський» - традиційний скандинавський хліб з українською душею!
Склад: борошно пшеничне першого сорту, вода питна, борошно житнє обдирне, ядро насіння соняшника, цукрово-глюкозний сироп "Лейпомо", солод подрібнений житній "Кальямалас", ячмінний солодовий екстракт (темний), насіння льону олійного, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна харчова, суха пшенична клейковина.
Хліб має приємний насичений солодовий смак та аромат, рідка закваска додає балансу солодкому смаку цукрового сиропу «Лейпомо». Хліба з використанням тростинного сиропу залишаються свіжими значно довше, ніж хліба з вмістом цукру. «Лейпомо» сприяє збільшенню обсягу і поліпшенню структури м'якуша.Рецептура цього хліба прекрасно підходить для випікання на поду і в формі. Хліб тривалий час залишається м’яким і свіжим. Користі та смаку виробу додає вміст соняшникового та лляного насіння.
«Австрійський» - ароматний, заварний хліб в кращих традиціях Австрії!
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно житнє обдирне, цукрово-глюкозний сироп «Лейпомо», картопляні пластівці, суміш для хліба «Браунекстра», цукор білий, дріжджі хлібопекарські пресовані,сіль кухонна харчова, екстракт солодовий ячмінний (темний), суха пшенична клейковина. Оздоблення: крупа кукурудзяна, картопляні пластівці.
Традиційний хліб, який має виражений кислий та водночас приємний солодовий смак. Хліб виготовлений за старовинним рецептом з сучасними тенденціями. Виріб має щільну, але м’яку текстуру та насичено темний м’якуш.