Святкова паска с цукатами

Знайомтеся, наша нова паска - Святкова з цукатами.

Це солодка і пухка паска, яка і має бути справжня домашня випічка, й щедро здобрена двома видами цукатів, родзинок та кураги. Пишне і злегка вогке тісто, мов сам смак насолоди, обрамлена зверху білою шоколадною глазур'ю і солодкими перлинками з декоративним цукром та пластівцями з мигдаля.

Ми печемо її за традиційною рецептурою, як колись пекли наші бабусі: живе тісто, довгий відпочинок, теплі руки майстрів, порція маргарину, яєць й цукру. Без поспіху, без компромісів.

Невід'ємні великодні традиції.
В Україні святкування Великодня – не стільки про веселощі і застілля, як про очищення. Це моменти, коли ви пригощаєте всіх тих, хто завітав до вас: ваших друзів й рідних. Це вечір, коли ви примножуєте в просторі віру в добро, в процвітання, в силу роду й праці.

Це не просто випічка — а сама традиція, втілена у тісті, витримана з повагою, прикрашена з турботою. Її не просто подають до столу — її урочисто виносять, кладуть у кошик поруч з крашанками, сиром, прикрашають рушником — несуть до церкви, як родинний оберіг.

Коли ви відкриваєте вдома коробку з цією паскою, обережно знімаєте захисний папір, то в вашому домі плавно розповсюджується аромат з нотками цитрусу: апельсинові кубики, курага, дріжджі хлібопекарські, зацукровані лимонні кубики – це все запах нашої Святкової паски.

Головне в цей день –
Вся сім’я має збиратися за одним столом, щоб розговітися. А враховуючий наш непростий контекст життя, то можна і відправити смачний подарунок поштою – доторкнутися таким чином до того, кого ви любите, але далеко. Придбавши нашу паску, ви з легкістю зможете порадувати своїх близьких й почати створювати атмосферу справжнього свята вже зараз.


PS.
Їжте страви в цей день неспішно, з вірою в світле і з вдячністю до ваших предків.