Секрети приготування смачної паски від ТМ "Рум'янець"

В передчутті Великодня вирішили поділитись з Вами секретами приготування наших запашних пасок.

А ви знали, що весь процес приготування пасок триває близько 10 годин?

  • Тісто готуємо традиційним способом, на опарі в два етапи. Спочатку готуємо опару з частини борошна, дріжджів та води та залишаємо її бродити 3 години.
  • Далі у виброджену опару додаємо решту борошна та всю сировину згідно рецептури, вимішуюємо тісто до однорідної маси, під кінець замісу додаємо такі інгредієнти як кексова суміш, курага, родзинки та желейні кульки відповідно до рецептури окремої паски. Залишаємо бродити тісто ще 45-60 хвилин.
  • Виброджене тісто ділимо на шматки та розкладаємо в форми для випічки. Вагонки з тістовими заготовками поміщаємо в шафу для вистоювання. Тривалість вистоювання залежить від маси тіста (в середньому 1 годину).
  • Випікання пасок триває згідно програми випікання, а тривалість випікання залежить від ваги виробу. Випечені вироби викладаємо на дерев'яні вагонетки для охолодження, яке триває 3-4 години.
  • Готуємо шоколадну глазур: розтоплюємо шоколадні диски на водяній бані. Після глазурування пасок, поверхню виробів оздоблюємо кондитерськими прикрасами та упаковуємо в святкові упаковки.