Три новорічні рецепти канапок від ТМ «Рум’янець»
Святкові канапки вже стали справжнім гастрономічним символом зимових свят. Не залежно від того, у якому складі та форматі відзначатимуться свята: чи у теплому родинному колі, чи камерною компанією, чи просто у спокої на одинці – маленькі канапки будуть доречні у будь-якому разі.
Ми підготували для Вас три цікаві, смачні рецепти від господинь нашого колективу, які знають не лише як спекти смачний батон «Багет», а й з чим його найкраще поєднати.
1. Класичні канапки з прошуто
Інгредієнти
- Батон «Багет» від ТМ «Рум’янець» – 6 скибочок
- Прошуто – 150 г.
- Свіжий огірок – 1 шт.
- Томати чері – 6 шт.
- Масло вершкове – 50 г.
- Маслини – 6 шт.
Спосіб приготування
Скибочки «Багета» намащуємо вершковим маслом. На хлібну основу з маслом викладаємо шматочки прошуто. Для того, аби зробити канапки більш елегантними, решту інгредієнтів пропонуємо зібрати на шпажці або зубочистці. Почергово нанизуємо слайс огірочка, 1 помідор чері та маслинку. Закріплюємо на хлібній основі з прошуто таким чином, щоб маслинка стала верхівкою канапки.
2. Вишукані канапки з камамбером та гранатом
Інгредієнти
- Батон «Багет» від ТМ «Рум’янець» – 6 скибочок
- Камамбер – 150 г.
- Гранат – 1 шт.
- Мед – 50 г.
Спосіб приготування
Скибочки «Багета» підсушуємо до золотистого кольору у духовій шафі або на пательні без олії. На теплі скибочки викладаємо слайси камамберу. Злегка канапку рідким медом та оздоблюємо зернятками гранату.
3. Оригінальний рецепт канапок зі шпротами
Інгредієнти
- Батон «Багет» від ТМ «Рум’янець» – 6 скибочок
- Шпроти – 6 шт.
- Томати чері – 6 шт.
- Петрушка та кунжут для оздоби
Спосіб приготування
Скибочки «Багета» намащуємо вершковим маслом. На хлібну основу з маслом викладаємо три слайси із томатів чері. Далі викладаємо шпроти та прикрашаємо петрушкою і кунжутом.
Рекомедуємо спробувати усі три варіанти канапок, щоб обрати улюблений. Бажаємо мирних та спокійних свят і нехай у новому році буде смачний кожен день!