Новинка! Хліб Цільнозерновий пшеничний
Цільнозерновий пшеничний хліб виготовлений на холодній опарі з пшеничного цільнозернового борошна, з використанням заварки з цього ж борошна та льону.
Особливості:
- Всі цінні речовини, що містяться в зародку пшениці, залишаються в процесі перемелювання цільного зерна на борошно.
- Вуглеводи з цільного борошна повільніше розщеплюються в організмі, тому надовше зберігається відчуття ситості.
- Порівняно з хлібами з обробленого борошна, має значно нижчу калорійність (187,11 ккал), менший вміст вуглеводів (37,44г) та більший вміст білків (8,04г) на 100 г виробу.
Строк придатності до споживання - 3 доби.
Продається хліб упакованим, нарізаним на скибки вагою 400 г.