Легкий тост з моцареллою, авокадо та петрушкою

Обираючи продукти для сніданку, важливо не лише зважати на їх поживну цінність, а й правильно поєднати інгредієнти, аби отримати максимум користі. Ми підготували для вас надзвичайно простий та корисний рецепт тостів, з ідеальним поєднанням продуктів – тост з моцареллою, авокадо та петрушкою. Кожна зі складових цього тосту містить велику кількість поживних речовин, які в поєднанні дають та заряд сили і енергії на увесь день.

Справжня якісна моцарелла містить 18 амінокислот (10 незамінних) та жирні кислоти, зокрема Омега-3 та Омега-6. Також у складі моцарелли вітаміни групи B + А, Е, D, К, РР.

Авокадо взагалі називають суперфудом завдяки надзвичайно різноманітному вітамінно-мінеральному складу. Авокадо містить вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, С, D, Е, Н і РР. Також цей фрукт багатий на калій, кальцій, мідь, магній, залізо, фосфор та інші мікро- та макроелементи. Понад те, авокадо – джерело ненасичених жирних кислот.

Не поступається своєю користю й петрушка, яку ми також рекомендуємо додати до цього сандвічу. Перш за все, петрушка містить велику кількість вітаміну А та бета-каротину, також вітамін С, К, аскорбінову і нікотинову кислоти, тіамін, рибофлавін, ретинол, флавоноїди і калій, кальцій, тощо.

Для того, аби зробити такий сніданок ще кориснішим, радимо обрати хліб «Тостовий з висівками», адже у складі пшеничних висівок вітаміни A, B, E, а також цинк, мідь, селен та багато інших поживних речовин. Хліб «Тостовий з висівками» від ТМ «Рум'янець» – ідеальна формула сніданку!

Трішки розібрались з користю таких тостів, тож let`s start готувати!

Інгредієнти

  • 4 скибки тостового хліба («Тостовий з висівками» або «Тостовий класичний» від ТМ «Рум’янець»)
  • 1 шт. авокадо
  • 30 г. моцарелли (у нас відразу нарізана скибочками)
  • 1 невеликий пучечок петрушки

Спосіб приготування

1) Скибочки хліба підсмажуємо у тостері золотавої скоринки. На дві гарячі скибочки тоненьким шаром викладаємо моцареллу. Саме ці два шматочки хліба з сиром стануть основою для наших сандвічів. Рекомендуємо покласти моцареллу на тостовий хліб, відразу як дістанете скибочки з тостера, тоді сир трішки підтане від тепла хлібчика.

2) Листочки петрушки перерізаємо на половину і викладаємо на моцареллу.

3) Останнім шаром буде авокадо. Нарізаємо його тоненькими слайсами і викладаємо на «подушку» з петрушки.

4) Накриваємо сандвіч другою скибкою підсушеного в тостері хліба.

5) Перерізаємо сандвіч по діагоналі і смакуємо!)

P/S: Не забудьте зробити фото цієї смакоти в Instagram і, обов’язково, відзначайте @rumianets.ua. Нам дуже приємно, коли Ви готуєте за нашими рецептами =)