Консервований хліб по-японськи

Консервованим хлібом сьогодні нікого не здивуєш. Найчастіше його використовують для забезпечення військових у багатьох країнах. Однак у Японії хліб у бляшаних банках користується неабияким попитом і в повсякденні. Свого часу в країні почали виготовляти шість видів консервованого хліба. Кожен вид присвячений одній із префектур регіону Тохоку, розташованого на півночі Японії. Наприклад, префектуру Аоморі представляє морквяний хліб, Акіту – яблучний, Івате – виноградний, Ямагату – грушевий, Міягі – хліб місо, а префектуру Фукусіма – персиковий хліб. Ці хлібні консерви призначені для надзвичайних ситуацій, їх термін придатності – 1 рік. Але оригінальна і яскрава упаковка спонукає японців купувати консервований хліб просто так.