Чим корисний заварний хліб?
Окрім унікального смаку й аромату, хліб, виготовлений на заварці, має чимало інших переваг. Так, він менш калорійний, ніж звичайний хліб, тому він є дуже популярним серед усіх, хто хоче зберегти струнку фігуру. Ба більше – такий хліб містить багато клітковини, а це надзвичайно важливо для роботи нашої травної системи. Плюс вітаміни групи B – справжні «чарівники», як знижують стрес, усувають втому і покращують настрій. Тож, якщо ви піклуєтеся про своє здоров’я та гарне самопочуття, обирайте наші хліби на заварці – ми гарантуємо їхню виняткову якість та незабутній смак.
Заварку ми готуємо так: певну частину борошна заливаємо гарячою водою, потім охолоджуємо і додаємо до тіста. Завдяки такій витримці наявний крохмаль стає в’язким, як клейстер, і утримує більше води. Клейковина при цьому ущільнюється. Це якнайкращим чином впливає на властивості хліба:
- М’якуш стає ніжнішим і не кришиться
- Скоринка стає рум’яніша
- Посилюються смак та аромат хліба
- Хліб довше не черствіє
На заварці ми виготовляємо:
- «Бородинський з насінням соняшника»
- «Литовський»
- «Фінський»
- «Австрійський»
- «Цільнозерновий пшеничний»
- «З льоном»
- «Соняшний хліб з насінням соняшника»
- «Заварний» та ін.