Чим корисний заварний хліб?

Окрім унікального смаку й аромату, хліб, виготовлений на заварці, має чимало інших переваг. Так, він менш калорійний, ніж звичайний хліб, тому він є дуже популярним серед усіх, хто хоче зберегти струнку фігуру. Ба більше – такий хліб містить багато клітковини, а це надзвичайно важливо для роботи нашої травної системи. Плюс вітаміни групи B – справжні «чарівники», як знижують стрес, усувають втому і покращують настрій. Тож, якщо ви піклуєтеся про своє здоров’я та гарне самопочуття, обирайте наші хліби на заварці – ми гарантуємо їхню виняткову якість та незабутній смак.

Заварку ми готуємо так: певну частину борошна заливаємо гарячою водою, потім охолоджуємо і додаємо до тіста. Завдяки такій витримці наявний крохмаль стає в’язким, як клейстер, і утримує більше води. Клейковина при цьому ущільнюється. Це якнайкращим чином впливає на властивості хліба:

  • М’якуш стає ніжнішим і не кришиться
  • Скоринка стає рум’яніша
  • Посилюються смак та аромат хліба
  • Хліб довше не черствіє

На заварці ми виготовляємо:

  • «Бородинський з насінням соняшника»
  • «Литовський»
  • «Фінський»
  • «Австрійський»
  • «Цільнозерновий пшеничний»
  • «З льоном»
  • «Соняшний хліб з насінням соняшника»
  • «Заварний» та ін.