Здавна так повелося, що білий хліб чомусь вважають не надто корисним. І хоч він дуже смачний, мимоволі починаєш себе картати, скуштувавши бодай скибку. На щастя, тепер це в минулому - іспанські вчені з’ясували, що білий хліб дуже корисний, тому що він сприяє зростанню числа «корисних» бактерій в кишечнику і є одним з найбільш ефективних способів підтримки балансу мікрофлори. «Це дуже важливо, бо якщо людині бракує «хороших» бактерій, вона стає більш вразливою перед різними захворюваннями», - зазначають вчені. Тому їсти білий хліб не тільки можна, але й треба, причому без будь-яких докорів сумління. Ми рекомендуємо хліб «Покровський» ТМ «Рум’янець» - це смачно і корисно!